Slumpad post: Färg eller inte?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rensa: dag 8

| 2016-01-18, 21:14

“Rensa bort 5 böcker och skänk dem till välgörenhet eller till någon som älskar att läsa böcker” var dagens uppdrag.

2016-01-18 20.47.43Böcker finns det rätt gott om här i huset och lite då och då (oftast när det kommit in lite för många nya) så röjer jag och skänker. Hade en bra sån genomgång i somras för att få plats med en del gamla coola böcker från mammas bokhylla.

Igår kväll (innan jag såg dagens uppdrag) slog det mig att P & A kanske hade velat ha lite böcker om föräldraskap. Så nu när jag ändå skulle rensa böcker blev det en hög att erbjuda dem. Sen får vi se om de vill ha dem, annars får någon annan dem.

Böckerna är: Good enough för föräldrar, Ge plats för familjen, 501 tips som underlättar föräldraskapet, Här är jag! Vem är du?, Sopa lagomKommentera