Slumpad post: Den där hunden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tur till Kungens kurva

| 2016-01-21, 20:55

Camera Uploads183Idag hade John tid hos tandläkaren (inga hål!) vid lunch så vi kom på att det vore trevligt att faktiskt ta ledigt alla när Joels skoldag var slut. Vi råkade ha tre gratis biobiljetter som gick ut 27 januari och Joel gick med på att gå på bio. Efter genomgången av skidor så insåg vi att vi behövde införskaffa lite och på Heron City i Kungens kurva finns både bio och XXL.

Vid halv 3 parkerade vi och tog en snabb vända på XXL, sen till bio (fast lite snabbmellis innan). Bio och sen till XXL. En timme senare kom vi därifrån med hyfsat mycket prylar. Enda kvar på listan är längdskidset till Joel (de hade inga icke svindyra pjäxor i hans storlek tyvärr). Skönt!

Vi avslutade med middag på Amazon – extremt coolt ställe måste jag säga.

Joel gav dagen i genomsnitt 3, Simon 5 till bion och 4 till middag och shopping, jag och John låg nog på 4 på det mesta. Nu är vi HELT slut.Kommentera