Slumpad post: Sångfåglar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lewis, C.S: Hästen och hans pojke

| 2016-01-26, 11:59

hasten-och-hans-pojke-narnia-3

Den här var spännande! Har läst att man valt att inte filmatisera den pga synsättet på vissa människor, typ. Upplevde det inte alls på det sättet, det är ju verkligen en hitte-på-värld på väldigt många sätt. Men jag ser ju hur man dra såna liknelser om man vill…

Roligt att se de fyra barnen från förra boken dyka upp som bifigurer i denna. Ett kapitel tyckte barnen var fruktansvärt tråkigt men annars var det ofta de ville läsa på morgonen igen. Det har inte hänt sen Harry Potter!

Gissar att vi kör vidare på nästa bok ganska direkt.

Vi läser ur en samlingsbok som inte längre finns att köpa, men den finns som e-bok.Kommentera