Slumpad post: Packad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Provfilmning!

| 2016-01-27, 6:42

labyrintBarnen älskar ett program som heter Labyrint och i december hörde vi att man kunde söka till nya säsongen. Det började pratas om vilka lag (man ska vara tre) och Joel hade några. Simon ville inte. Så kom jullovet och sista ansökningsdag 8 januari närmade sig. Vi kollade med de som Joel nämnt men en ville inte och den andre hade redan sökt.

Så pratade han med vår granne J, och sin vän E som var här lite på jullovet och 6 januari lyckades vi filma dem lite. John klippte ihop och sen skickade vi in.

Igår på förmiddagen kom det svar! Av 12 000 sökanden har de valt ut 50 lag och 50 personer utöver de som sökt utan lag. Och de är ett av de lagen!

Det visade sig dock vara när vi är i Järvsö. Mejlade direkt och frågade om vi kunde byta. Hon skulle återkomma på kvällen. Jag svarade och tackade, och sa att vi såklart i värsta fall kunde åka ner över en eftermiddag. På kvällen fick vi en ny tid! Nu blir det att träna på hejarramsa!6 kommentarer to “Provfilmning!”

 1. Sandra says:

  Åh shit va kul barnen på jobb e helt galna i det programmet o leker det ofta!

  • Sue says:

   Eller hur! Ska bli spännande att se. Av de som provfilmar väljer de ut 10 lag som de sen spelar in.

 2. Karin says:

  Men gud va roligt! Ivar pratar om detta och vill oxå vara med. Tror kanske att man måste vara lite äldre. Hoppas att det kommer vara roligt!

  • Sue says:

   7-9 om jag minns rätt. Ja, bara att få komma dit är ju häftigt för dem. Sen får vi se. De väljer som sagt ut 10 lag.

 3. Pontus says:

  HERREGUD!!! SKA DE KANSKE VARA MED I LABYRINT? HELT SJUKT!
  I send good luck to all of you. I hope its been fun!

Kommentera