Slumpad post: Julkort skickade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Medhjälpare

| 2016-01-30, 22:13

Efter att jag läst för barnen så sjöng jag lite för Simon och gick sen ut och fixade i hallen. Han var nöjd med att jag skulle vara uppe och somnade snabbt. Gick in och snackade lite med Joel och han undrade om han inte kunde hjälpa mig att ta ner pocketböckerna i hallen.

Sure! Vem är jag att tacka nej till hjälp.

Ungefär samtidigt höll John på att mecka med akvariet och Joel hjälpte oss båda.

Otroligt roligt när han hjälper till, dels för att man får göra något riktigt ihop och dels för att han är en sån trevlig person att umgås med och som verkligen hjälper till och gör nytta.

Vips hade vi 10 pappkassar fulla med böcker. Vi får se hur många som åker upp igen. Jag gillar verkligen att ha den färgsorterad men tror att en del böcker skänks och kanske att andra (nerifrån eller från barnens rum) åker upp dit istället.Kommentera