Slumpad post: Massage
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemleveranser

| 2016-02-01, 21:22

Jag hade tolkat Elton som att han skulle vara här på förmiddagen och bokat in två leveranser från DHL. En 9-12 och en 10-12. Hoppades att de skulle synka dem (med tanke på miljö och sånt). Hade preppat fullmakter och mitt körkort.

Så kom Elton strax före jag gick och han skulle bara täcka idag. Drog till t-banan och kom på att jag kunde kolla med vår granne Eva. Hon och maken hade dock planer (precis som Sanna), men några andra grannar skulle vara hemma så Elton lämnade över fullmakt och så till dem innan han drog.

Vid halv 12 ringde DHL och sa att ingen öppnade, och då hänvisade jag killen till grannarna. Det var dock ingen toastol… Inget mer från DHL.

När jag kom hem på kvällen så kollade jag upp lite bättre och på nätet stod att de varit här strax före 10 och ingen öppnat. Suck! Inte ringt.

Får se vad som händer imorgon. Älskar logistik…Kommentera