Slumpad post: Vandring i Imbrosravinen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på januari

| 2016-02-01, 7:24

Januari har känts som en ganska lång månad. Nyårsafton känns sjukt avlägsen.

Familj. Vi hade en halv familjens dag vilket var väldigt trevligt och vi har åkt iväg hela familjen och fixat lite saker. Det blir ju enklare och enklare (och roligare och roligare).

Träning & hälsa. Här har jag legat av mig. Fick en förkylning så trainalongen inför skidbacken gick åt pipsvängen. Sömnen ligger jag back på, men behandlingar har jag varit på. Även tagit tag i mitt höftonda och röntgat.

Kost. Här har jag varit rätt duktig och ätit vegetariskt nästan varje utelunch (förutom sushi). Vi har alltid minst två grönsaker vid middagen. Tar inte en gång extra. Vi har matsedel vilket är superskönt. Den sitter på familjetavlan så även barnen kan se och veta i förväg (mycket uppskattat!). Det enda jag inte skött är nog att jag inte orkat bry mig om att dra ner på söta saker.

Jobb. Här ligger jag på runt 85% på jobbveckorna men det är ju ett jullov där oxå så totalen låg på 72%.

Vänner. Hade kunnat vara bättre. Jag och Helena fick iaf till en lunch. Jag och Sanna var på Ett rikare liv, och sen var vi ju på Niklas Strömstedts show. Godkänt ändå!

Läsning. Läste massor på jullovet men sen kom jobb, badrumsrenovering och vardagströttheten emellan.

Hobby & pyssel. Har sytt en mössa och påbörjat ett gäng byxor till barnen. Stickade en del i början av månaden men glömde sen bort.

Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december


Kommentera