Slumpad post: 10-månaderskontroll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sjuk

| 2016-02-05, 20:18

I onsdags när jag gick från jobbet var jag sjukt trött (inte undra på med tisdagen tänkte jag) men tyckte det kändes lite andfått i bröstet när jag 2016-02-05 08.50.38andades. På kvällen kände jag mig lite sämre. När jag vaknade igår var det bättre och jag åkte på kundgrej på förmiddagen. Gick ok, men åkte hem för att krya på mig.

Igår kväll var det ok men inte bra. I morse bättre så jag beslutade mig för att åka och hålla den planerade utbildningen. Garderade mig med lite halstabletter. Gick helt ok. Lite trött och inte så full av energi som jag brukar vara men det funkade.

Så var kursen slut vid halv 5 och jag packade ihop och funderade på hemfärden. Helt färdig. Öppnade Taxi Kurirs app och fick fastpris på under 500 i rusningstid till Skarpnäck (från Karlaplan på Östermalm) så det var ingen tvekan. Det tog sin lilla tid att komma hem men taxichauffören underhöll med diverse historier så jag behövde bara humma.

Åt lite och sen intog jag soffläge. Nu ska jag krypa till kojs med barnen. Hostan som inte kommer så ofta sitter djupt i bröstet och det känns som en vägskrapa kör… Så bäst att hålla sig lugn. Ytterst sällan som jag blir så här sänkt faktiskt.6 kommentarer to “Sjuk”

  1. Sandra says:

    Usch krya på dig!!!

  2. Cattis says:

    Känner igen det…. Den hostan är inte att leka med. Jag har suttit och druckit te flera gånger i natt och försiktigt försökt hosta. Det gör så ont så jag nästan gråter…. Krya på dig!

  3. Nina says:

    Krya kramar

Kommentera