Slumpad post: Äta yogurt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En sämre

| 2016-02-07, 21:00

Vi var pigga igår kväll och imorse var läget bra så vi packade ihop oss i bilen med alla saker och drog norrut mot Järvsö.

Simon mådde lite illa men kräktes aldrig, vid lunchen i Bollnäs så åt han lite dåligt och sen vilade vi mest sista 5 milen. Väl framme fixade vi nyckel och liftkorten. John och Joel stack ut i backen och jag och Simon åkte till stugan för att se om den var städad vilket den var.

Vi packade in och energin tog slut så vi satte oss i soffan och efter en stund kom vi överens om att vi nog inte orkade åka skidor. På kvällen kom febern tillbaka på Simon som inte orkade äta middag utan bara dricka vatten. Ville dessutom sova. Han fick en rostad macka men var inte sugen utan frågade om glass. Så när jag ätit klart drog jag och Sanna till Ica och köpte lite glass. Nu har febern gått ner och vi hoppas att han mår bättre imorgon.Kommentera