Slumpad post: 2 min och 20 sek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trots allt

| 2016-02-08, 21:14

Igår kväll gick ju febern ner. Tyvärr bara för att gå upp igen senare på kvällen och under natten gick det upp och ner. Vid 3-hugget kräktes Simon dessutom. Utsikterna för en dag i backen såg dåliga ut.

De övriga gick upp tidigt och vi i sjukrummet sov till strax före 8. Simon åt några tuggor på en rostad macka och när övriga gjorde sig iordning för att sticka till backen gjorde han det oxå. Själv tog jag det lite soft tills jag insåg att Simon satt på sig pjäxorna (då hade övriga stuckit) så det var bara att haka på.

Han orkade ett hyfsat antal åk och precis när jag tänkte föreslå att vi skulle åka upp lite längre för att åka tillbaka till stugan tog orken slut. Så John tog en fika med Simon och jag åkte upp till stugan för att hämta bilen. Sen blev det vila i soffan för Simon resten av dagen.

Efter lunch stack jag iväg med Joel och Jonathan då de var mest taggade (inkl jag som vilat ett tag före lunch). Vi åkte en skön blå backe som slutade med att det bara fanns sittliftar att åka upp. Joel hade åkt två gånger, Jonathan noll. Endast två platser per korg. Funderade lite, ingen av dem ville åka med någon annan vuxen. Så jag föreslog att jag skulle åka före och de två tillsammans efter mig. Gick strålande bra.

Sen kom John ut istället för mig och jag var hemma med de minsta grabbarna som ingen hade energi för en eftermiddag i backen. På kvällen eldade vi i kaminen och spelade lite kort. Skön dag trots allt!

Camera Uploads6Kommentera