Slumpad post: Salt och peppar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre åkpass

| 2016-02-09, 22:23

Idag har vi varit i backen i tre omgångar. Före lunch, efter lunch och efter middagen eftersom de hade kvällsåkning.

Jag har åkt sittlift med Simon (första gången för honom) och jag planerade lite dåligt så jag hann inte av i tid utan kastade mig av, typ slog kullerbytta in under och det gick hur bra som helst, men “vakten” stängde ändå av för att kolla. Berättade för Simon att om det uppstår problem så löser man dem, visade jag fint 😉

Simon har åkt rakt in i en spärr och vurpat så det hette duga, varpå John vurpade när han såg det och vi hann fram samtidigt och sjukvårdaren tillkallades och knäna såg helt vridna ut och det slutade med att allt var bra.

Jag har vurpat i barnbacken när jag skulle filma Simon som skulle testa hoppet – vilket han gjorde och flög en liten bit för att sen vurpa han oxå varpå jag fick flyga upp, på med skidorna och ner till honom. Allt gick bra.

Joel har haft skidlektion (igen) och lärt sig åka baklänges och snurra runt ett varv och börjat våga hoppa lite. Simon tar såklart efter.

Alltså, det är inte så mycket vila när man är iväg så här 😉

Camera Uploads84 kommentarer to “Tre åkpass”

  1. Sandra says:

    Hahaha ja skrattar så tårarna rinner…

  2. Peter says:

    Ser fantastiskt ut!

Kommentera