Slumpad post: Gripa älg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Forssén Ehrlin, Carl-Johan: Kaninen som så gärna ville somna

| 2016-02-11, 14:15

kaninen-som-sa-garna-ville-somna-en-annorlunda-godnattsagaFundera på att köpa för ett år sen men eftersom barnen har så lätt för att somna blev det inte av. Så har den fått massor med uppmärksamhet så jag blev ändå sugen och slog till förra veckan.

Vi la oss alla tre för att lyssna och jag somnade två gånger. Rätt trist det hela. Låååååångsam läsning, entonig och texten är omständlig. Men det funkar! Alla tre somnade den där första kvällen och sen har åtminstone Simon (men ofta även Joel) velat lyssna på den och de somnar i princip alltid innan den är slut.

Har passat väldigt bra just nu eftersom min röst inte återhämtat sig från hosta/förkylning.Kommentera