Slumpad post: Inför loppis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu mer snö

| 2016-02-13, 18:44

I natt kom det 1 dm snö till (minst) så det var gott om snö i backen. På lördagar har de manchesterskidåkning på morgonen om man vill köpa extra liftkort. Vi skippade det och så här efteråt var det kanske dumt för det var rätt uppåkt när vi väl kom ut i backen.

Jag och Simon åkte en sväng och han gjorde en vurpa och sen fanns inte någon ork att åka kvar. Jag kände oxå att mina ben och min rygg hade fått tillräckligt så jag åkte till stugan med honom. Innan vi hann dit ringde John. Han och Joel hade oxå åkt klart för nu. John stack sen en sväng själv. Vi hade tänkt lunch och fika i backen men det skippade vi och höll oss i stugan istället.

På eftermiddagen tog John skidor ner till bilen och hade med skor för att se om det gick att köra upp idag. Efter ett antal svordomar (gissar jag) stod bilen på plats och vi packade in skidorna i takboxen. Imorgon åker vi hem! Rätt redo efter en härlig skidvecka 🙂

Camera Uploads13Kommentera