Slumpad post: Rotfruktsmix
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ovanliga övningar

| 2016-02-17, 21:05

I somras testade jag Moveoo och gillade det skarpt. I Järvsö bestämde jag mig bara en dag. Jag ska träna Moveoo igen. De har kvällspass på onsdagar och det ligger på Söder. Just do it!

Så jag bokade och ikväll var det dags. Lämnade garaget 19:04 och passerade Blekingegatan 38 där det ligger (korsningen Götgatan) 11 minuter senare. Söder är dock inte riktigt gjort för bilar så det var först 19:28 som jag klev in i själva gymet (nästa vecka vet jag var jag svänger…).

Tror vi var 10-15 personer på passet. Ingen aning egentligen eftersom 1. jag var sen 2. jag hade fullt fokus på att utföra övningarna 3. efter ett tag får man tunnelseende och ser bara sig själv.

Vilka speciella övningar! En skivstång och två plattor (tog de minsta) och sen 45 minuter av övningar jag aldrig gjort förut. José som håller passen pratar mycket om att vara här och nu när man tränar och det finns ingen möjlighet att tänka på något annat än hur tusan man ska lyckas utföra övningen han just visat.

Att min höft/rygg strular gör det inte enklare men det gick och efteråt visade han en övning för att stärka knäna (de har en tendens att dra sig inåt) och då pratade vi lite om ryggen och jag kommer nog få lite specialövningar på passen framöver i vissa fall.

Efteråt när jag skulle betala frågade han om jag skulle ha 10-kort (950 kr) eller betala för en gång (140 kr). Tänkte en halv sekund och köpte 10-kort.Kommentera