English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rastlös

| 2016-02-21, 13:42

Det är inte riktigt min grej att ligga i soffan eller sängen och inte göra så mycket. Kom på spelet Farm Frenzy igår och det fanns en version som hette Pizza Party. Den har jag snart spelat slut…

Ännu värre är det ju att vi har kaos här hemma med grejer från skidresan (läs skidor, stavar, pjäxor och väskor) och efter rensningen inför badrumsrenoveringen överallt. Hade tänkt få lite ordning här hemma under helgen.

Men det är säkert bra att slöa 😉

Fick skippa scouternas kårstämma oxå för jag testade att göra lunchen och ryggen blev sjukt trött av att stå så “länge”.

Det är dock klart bättre idag än i fredags när jag kom hem. Då kändes det som att över- och underkropp var två legobitar som inte sats ihop på rätt sätt. Nu kan jag faktiskt resa mig från liggande utan att det tar 5 minuter och gör svinont. Fokus på förbättringarna!Kommentera