Slumpad post: Pumpor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Strumpor

| 2016-02-26, 22:14

Simon är extremt kräsen när det gäller strumpor. Inte färg eller mönster eller så utan hur de känns på foten. Mönstrade går ofta bort för då är det lite saker som känns under fötterna (det där känner jag själv igen…). Han har några favoriter, Vossatassar, som vi köpt på XXL. Tyvärr görs det inte i så stora storlekar så redan nu är det på gränsen.

Idag var vi i Farsta och shoppade lite och strumpor till Simon stod på listan. På Polarn O. Pyret så hittade jag några som såg ok ut och visade för Simon som godkände. I kassan frågade jag om det fanns några par att prova men det fanns det inte. Hon kunde dock öppna (jag hade förklarat situationen) sa hon, vilket hon gjorde och jag fick prova på Simon. Som totaldissade. Bara att le och lämna tillbaka. Vi köpte dock en jacka till Joel så det kändes rätt ok ändå.3 kommentarer to “Strumpor”

 1. Sandra says:

  Har ni testat strumpor i bambu de är grymt mjuka o följsamma

 2. Charlotte says:

  Dear Sue
  I read that you might be looking for bamboo socks. Can you sent me an email, I might have the product you are looking for.

  Best regards
  Charlotte

Kommentera