Slumpad post: Gosedjursförbättring
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hej då fåtölj

| 2016-02-27, 20:37

2016-02-27 12.43.18När jag flyttade till mitt andra studentrum i Uppsala hösten 1997 hämtade vi upp två fåtöljer i Stockholm som stod i Malins källare. De ville inte ha dem längre. Jag hade en och Camilla en och när vi flyttade till Stockholm 2000 hängde de med såklart.

När vi flyttade till radhuset fick de fortsätta hänga med och sen slets den ena lite mer än den andra och den fina fick Cia för ett antal år sen. Den andra skulle jag klä om tänkte jag. Sen har den gått sönder mer och mer och det är nästan pinsamt. Idag fick den faktiskt gå till miljöstugan i delar. Vi var redo. Den hade gjort sitt. Den andra står och är fin i Cias praktik.2 kommentarer to “Hej då fåtölj”

  1. Sandra says:

    Gapflabb.. Ja älskar att rensa o kasta…du e mer en hamster

Kommentera