Slumpad post: Skeptisk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Laddar för Legoland

| 2016-02-27, 22:44

I maj drar vi till Legoland för första gången. Oj vad vi har funderat genom åren på att åka dit, och hur och när.

Förra våren var vi oxå sugna men det blev aldrig av. Dock insåg jag att SAS ibland har kampanjer då det är billigt att flyga till Billund. Vi insåg att vi inte pallar att köra ner, och att göra det när vi ändå är i Halmstad innebär att vi skulle göra det när alla andra är där, så nej.

Nu drar vi en långhelg i maj. Onsdag eftermiddag till måndag förmiddag. SAS hade kampanj, så redan 31 augusti köpte jag flygbiljetterna.

Förra helgen när jag ändå inte kunde göra så mycket pga ryggskott så kunde jag iaf surfa. Har surfat runt tidigare men inte kunnat fatta beslut. Nu blir det två nätter på Legolands hotell med utsikt över parken, plus hyrbil. Övriga nätter får vi fundera på.

Joel fick besöket i födelsedagspresent, och Simon kommer att få en annan grej på den resan i födelsedagspresent.Kommentera