Slumpad post: Snitta 11 000 steg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fäldt, Emma: Jag lovar. På hedersord!

| 2016-03-06, 21:06

jag-lovar-pa-hedersordGanska ovanlig bok för oss inser jag. Vi brukar mer läsa om äventyr och den här handlar om relationer. Jättekul att kunna stanna upp och fråga barnen om det vi läser, hur de uppfattar det, om de själva känt som huvudpersonen, hur de själva skulle agera etc. Inte för att de alltid är så sugna på att prata men iaf.

Hög igenkänningsfaktor för min del. En resa bakåt i tiden till mellanstadiet då man funderade på det där med att vara ihop med någon och bästisar. Njuter lite av att inte vara där längre.

Köper hela historien förutom en sak. De går i fyran idag, de ringer till varandras hemtelefoner. Vet inte men jag tror inte att barn idag ringer, eller att man har hemtelefoner. Kan ha fel iofs. Gissar mer på att de chattar och använder andra sociala medier som jag inte hört talas om.

Vill verkligen läsa fler såna här böcker för barnen. Joel (8,5 år) gav 3 av 5 och Simon (7 år) gav 5/5. De hade lite svårare att säga exakt vad de gillade med boken. Jag är dock övertygad om att det är otroligt nyttigt att läsa om, och prata om, känslor!Kommentera