Slumpad post: Sommarens ledighet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rygg/höft

| 2016-03-10, 21:10

Förra veckan när jag tränade kändes det helt kanon. Inget i höft/rygg. Så under veckan har jag känt det komma tillbaka lite smått. Magmusklerna har dock haft fullt påslag (brukar inte vara så).

Igår funderade jag massor på om jag skulle träna eller inte men bestämde mig som sagt för att gå och träna. Idag har jag träningsvärk (såklart!) och ont (suck). Men det är samma onda som före träningen och jag tror jag börjar se mönster att det är när jag sitter vid stationära datorn här hemma. Inte så mycket på de olika kontoren jag hänger på utan här hemma.

Har dessutom testat min rörlighet lite och försöker komma underfund med vad det är som gör ont, och inte. Nu är det fokus på att ta tag i det här och på mitt sätt. Får väl se vad som går att få till.Kommentera