Slumpad post: Sommarpratet har börjat!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lyssnade

| 2016-03-12, 9:03

Efter att flera helger (typ alla?) bli väckt av barnen tidigt (till skillnad från veckodagarna då vi alltid har problem att väcka dem) så sa jag igår kväll att de idag jättegärna fick gå ner och spela Ps3 eller på datorn i sina rum, eller på paddorna. Men jag ville INTE bli väckt före 7 om det gick för sig.

Inatt kom Simon som vanligt in till oss och jag låg min vana trogen vaken ett tag runt 5-hugget. 5 i 6 hör jag Simon.

– John, när ska du gå ner och göra mackor?
– Är du hungrig Simon undrar jag.
– Ja, jättehungrig, svarar han.
– Frågade du pappa för att jag bett om att få sova till 7.
– Ja, svarar Simon.

Sötnos! John gick såklart ner och gjorde frukost åt Simon.Kommentera