Slumpad post: Böcker att recensera
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad och spel

| 2016-03-25, 21:39

Idag hade Simon önskat bad. Tyresö hade öppet från 9 och vi kom dit 9:10. Oftast när vi på lov varit där vid den tiden har det varit få där. De flesta kommer strax efter 10. Inte idag.

Som tur är har Simon börjat gilla största bassängen och de familjer som var där var främst de med små barn (dvs de håller till i de mindre). Simon tränar på att simma och att hoppa i, och dyka efter saker på botten. Han testade kullerbyttor i vattnet idag.

Och simmade även lite ryggsim under vatten. Vid ett sånt tillfälle simmade han nästan in i Tobbe trollkarl (ja han var ju inte trollkarl i bassängen utan vanlig pappa som oxå försökte träna barn i simning). Berättade för Simon vem det var lite senare och då tittade han lite extra noggrant.

Jag orkade inte så mycket mer än drygt en timme. Väl hemma så har vi spelat en del ps3 (och wii). Jag letade fram Rayman Legends och där har vi spelat en del ihop men när Sanna var över och fikade så spelade Simon själv. Sjukt imponerad sen på kvällen när vi körde och jag försökte hänga med. Håhåjaja.Kommentera