Slumpad post: En hel natt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rumsbyte på gång

| 2016-04-01, 22:33

För snart 6 år sen blev Joels dåvarande rum hobbyrum och dåvarande hobbyrum barnrum. Barnen fick varsin säng och alltså det största rummet. 1,5 år senare, hösten 2011, fixade vi till hobbyrummet lite bättre, och för snart 3 år sen delade vi av barnens rum med en våningssäng som de målade själva. För två år sen fick våningssängen väggar.

Nu laddar vi inför ett nytt rumsbyte.

Planen är att barnens nuvarande rum får golvet slipat och sen byggs en riktig vägg upp. Simon behåller sen sin del men vi bygger/köper en loftsäng eller vad han nu vill ha. Hobbyrummet flyttar in i den delen Joel har nu och när det är gjort ska nuvarande hobbyrum få nytt golv och bli Joels rum.

I samband med detta tänkte vi såklart tapetsera och måla lite oxå. Plus slipa golvet i hallen och köket (dags efter 8 år…). Vi har hantverkare på g och ska väl nu då planera logistiken av det hela lite smått, och börja rensa. Inga problem med sysselsättning framöver iaf!Kommentera