Slumpad post: Ny dammsugare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bowlingkalas

| 2016-04-17, 18:20

2016-04-17 14.15.33Idag var det dags för Simon att åka till ett bowlingkalas. En kille han lärt känna på skolan har fyllt 7 år. Simon hade dock ångrat sig idag. Vi pratade lite om det där med att ångra sig så sent och jag var ganska bestämd med att vi faktiskt skulle åka. Vet ju att Simon rätt ofta tycker det är kul när han väl är där.

Jag lovade att jag skulle hålla mig nära såklart. Väl där insåg han att han kände alla utom en. De åt och fikade och paket öppnades. Sen fiskdamm och så avslutades det med att de bowlade en timme.

Simon har bowlat en gång tidigare – för två år sen på samma ställe. Då var det ingen succé men idag var det stor succé för Simon. Så det kommer bli mer bowling framöver. Själv satt jag och blev supersugen på att bowla så det blir finfint.Kommentera