Slumpad post: Dagens OS-utmaning: Torsdag 9/8
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lyssnade inte

| 2016-04-20, 21:42

För två veckor sen hade jag för ont för att träna, förra veckan var jag på väg hem från Finland. Härom dagen fick jag lite ont i halsen.

Idag är det onsdag = träningsdag (moveoo).

2016-04-20 18.44.38På morgonen tänkte jag att jag skippar träningen. Har lite många puckar nu och så halsen. Under dagen kändes halsen bra och pga lite omkastade planer så fick jag småjogga lite mellan vårt kontor och ett kundmöte och det kändes riktigt bra, och mitt vanliga test att gå i rulltrappan i Skarpnäck föll väl ut.

Väl hemma strax efter fem så satt den där lilla rösten på axeln och sa att det ju skulle vara skönt att dega i soffan, att jag dessutom hade lite saker att förbereda, och att jag ju faktiskt hade lite ont i halsen i morse. Sen är det ju rätt kallt ute.

Jag valde dock att ignorera och bara bestämde mig för att träning är prio 1. Så jag bytte om, åkte förbi Ica och hämtade några paket och så in till söder och träningen. Det var UNDERBART att träna (såklart jobbigt men iaf).

Nu är jag nöjd.Kommentera