English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Star Wars episode 7: The force awakens

| 2016-04-24, 10:37

Jag och John såg den på jullovet och barnen var väääldigt avis. De kan dock inte hänga med i textningen än så det fanns inte på kartan.

Så såg jag att den skulle släppas 22 april och tänkte att det var en bra present till Simon och förbokade på cdon. Skrev ut en bild på dvd:n och la i ett paket. Så i onsdags fick jag meddelande om att cdon hade skickat den.

På morgonen öppnade Simon sina paket och blev superglad över filmen, ännu bättre var det såklart när den faktiskt dök upp i postlådan runt lunch vilket innebar att vi kunde se den på kvällen. Mycket uppskattat!

Nu har de blivit lovade att de får se episod 8 på bio i jul om de kan läsa textremsorna. Morötter är bra saker hoppas jag.Kommentera