English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kommit en bit

| 2016-04-27, 21:58

Snart 3 år på detta jobb. Sjukt lärorikt och när jag började var jag nr 12. Av de före mig är det nu 3 kvar bara, men efter mig finns typ 20 personer. Vilken häftig resa. Det kostar att växa men jag tycker vi lyckas rätt så bra.

Idag fick jag ta ett kundmöte tillsammans med en hyfsat nyanställd där vi inte riktigt levt upp till ribban vi vill ligga över så jag började med att förklara lite varför och sen svara på lite olika frågor. Drygt en timme var vi där. Efteråt messade jag med min kollega och tackade för input på mötet (inte alltid självklart när man har med nyanställda).

Fick till svar: “Jag var oerhört imponerad av hur du hanterade frågorna och Xs inledande frågor om varför försening”.

Svarade att jag tror på ärlighet utan att trassla in sig. Och det stämmer nog banne mig rätt bra med hur jag är och vill vara – keep it simple. Inser dessutom att jag inte längre stressar upp mig utan jag har erfarenhet att falla tillbaka på, jag vet att jag inte kan allt och att det är ok. Däremot har jag numera ett gäng oerhört kloka kollegor som tillsammans kan svara på det mesta. Det ger en väldig styrka på kundbesök.2 kommentarer to “Kommit en bit”

  1. Sandra says:

    Härligt!!!!….ja tycker 40 faktiskt är den bästa åldern på ett sätt..man har blivit vuxen på ett sätt att man är mer trygg

Kommentera