Slumpad post: Lingonsylt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma igen

| 2016-05-09, 17:51

Idag hade vi för säkerhets skull satt klockan och den väckte oss minsann halv 8. Vi packade ihop oss, åt frukost och drog till flygplatsen. Allt rullade på i lagom takt. Det är verkligen en enorm skillnad på att resa med barnen nu och för 3,5 år sen. Nu nästan som att åka med bara vuxna. Gillar!

Underbart att komma till ännu mer sommarvärme! Vi stannade på Max på hemvägen och åt och väl hemma packade vi upp allt innan vi tillät oss att titta på finalen i Mästarnas Mästare. Vi hade städerskan här i fredags så det var fantastiskt skönt att komma hem.

Nu snurrar strax tredje maskinen tvätt och sen är det som att vi aldrig varit borta. Förutom diverse mejlinkorgar iofs…Kommentera