Slumpad post: Renässans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Loreskär, Therese: Glorias memoarer: Kostymmannen

| 2016-05-20, 13:47

glorias-memoarer-kostymmannenAndra boken om Gloria men det tredje vi läser. Den blev så sjukt spännande på slutet att vi knappt hann ha vanlig morgon här. Läste i sängen innan vi gick upp, läste vid frukostbordet, läste när vi borstade tänderna och sen fick vi läsa de sista sidorna när vi gick till skolan för att hinna dit i tid.

Här är klassen på läger och jag tror Joel gillar det extra för vi planerar mycket inför sommarens scoutläger.

Jag gillar det raka i dessa böcker. Gillar hur relationerna får fokus. Det är svårt att gå i fjärde klass. Barn är olika och det är något man måste lära sig, både som lärare och som elev (och förälder).

Sen är ju alltid mysterier spännande!Kommentera