English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Höjer, Dan: Cirkusdeckarna och tivolimysteriet

| 2016-05-25, 19:49

cirkusdeckarna-och-tivolimysterietFörsta boken vi läser om cirkusdeckarna och barnen vill väldigt gärna läsa fler. Just den här hittade jag på årets bokrea.

De två deckarna är barn som bor och jobbar på en cirkus men i den här boken är de mest på Liselund. Barnen hade dock gärna sett mer från själva cirkusen. I övrigt var det mycket nöjda och tyckte den var väääääldigt spännande!

Roligt för mig som vuxen vara alla namnlekar, tex Liselund istället för Liseberg. Sen var det en massa namn som var på samma sätt och där fick jag fundera lite ibland på vem det syftades på (ibland flera tror jag). Försökte förklara vissa för barnen så att de blir lite mer allmänbildade.

Vi är helt klart sugna på att läsa fler böcker om dessa barn!Kommentera