Slumpad post: Mello 2014
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I klass 2

| 2016-05-27, 22:07

Camera Uploads212-001Idag var det Joels tur att få besök av mig. Han har velat så där var jag med hela skoldagen. Otroligt roligt att få vara med. Läraren de har nu, Åsa, är helt fantastisk.

En sak de gjorde på slutet är veckans ros. En i taget (de som vill får räcka upp handen) får ge rosen till någon och berätta varför. Det ska vara något bra/fint som hänt under veckan. Alla fick inte rosen men många och det var härligt att höra vilka fina saker de lyfte upp. En av Joels klasskompisar “Jag vill ge rosen till Joels mamma för hon är så snäll”. Gullunge! Så jag kunde sen ge den till Åsa för att hon är en så fantastisk lärare och för att hon skriver en blogg med korta fina inlägg om saker de gör i skolan (otroligt värdefullt när det gäller att prata om vad som händer i skolan).

Rasterna var sådär pga ösregn men men.

På engelskan tränade vi på att hälsa, fick kolla på film och sen sjöng vi en sång som var en lek. Vi körde även Röris.

Blev alldeles varm i hjärtat av alla fina barn i klassen och av hur mycket de lär sig.2 kommentarer to “I klass 2”

  1. Sandra says:

    Trevligt med rosen men jag tänker …åh om man aldrig får den hur känns det ….blir lite stressad över såna grejer för de e så lätt att de blir motsatt effekt för vissa barn

    • Sue says:

      jag vet. Hon avslutade dock med att fråga vilka som aldrig GETT rosen och bad dem fundera på vem de kunde ge nästa vecka, så jag misstänker att hon är medveten om det och kommer ta upp det oxå. Man såg hur vissa barn tänkte på vilka som inte fått och funderade fram bra saker med dem. Så jag tror ändå att det var bra.

Kommentera