Slumpad post: Ny fotbollsklubb
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hörlurar

| 2016-06-04, 14:47

MonsterHar nu två par hörlurar till telefonen. Ett par som jag har i fickan och som är bra att ha när jag pratar telefon. Köpte för ett tag sen och gillar dem verkligen.

Sen har jag äntligen fått tummen ur och köpt ett par stora. Lyssnar på en hel del musik på jobbet så det är skönt att isolera lite bättre. Aningens bökigare att ta med men det funkar rätt bra att ha dem runt halsen. Lite jobbigt att prata telefon i dem bara för mitt eget prat blir så burkigt. Kanske en vanesak iofs.2 kommentarer to “Hörlurar”

  1. Sandra says:

    Mu bryr jag mig inte om lurarna..men va tusan har du inte en enda rynka!!!!! Ser ju ut som när vi gick i nian!!!

    • Sue says:

      Hahaha, kanske telefonen som slätat ut dem. Ser lite overkligt ut och inte som när jag kollar i spegeln…

Kommentera