Slumpad post: Raffe 4 år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två kokta ägg

| 2016-06-04, 22:16

I fredags morse kokte jag tre ägg. Ett åt jag och de andra tog jag med för att ha som mellis före sommarfesten. Kruxet var bara att jag inte tog med dem. Inte heller jackan jag tänkte. Minns inte riktigt hur det gick till men det var lite blommor till pedagogerna (som jag glömde dagen före) som skulle med, och lappar om årkurspicknick på tisdag som skulle upp. Först på tunnelbanan insåg jag att jag inte hade med jackan. Och inga ägg heller.

John har letat efter äggen. Jag har letat efter äggen. Ingen har hittat dem.

Vi undrar när vi kommer hitta dem…2 kommentarer to “Två kokta ägg”

 1. Sandra says:

  Gapflabb…hittat äggen ännu?

  • Sue says:

   Var ju tvungen att ge det en chans till efter din kommentar. Hittade dem söndermosade i datorfacket i väskan!!! De måste ha slunkit ner där vid något oövervakat tillfälle…
   Luktade INTE hallon!

Kommentera