Slumpad post: Avsked
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hinner vi läsa?

| 2016-06-07, 21:35

Innan man får barn har man massa tankar om vad som är viktigt och hur man vill vara som förälder och sånt. Vissa saker visar det sig rätt snabbt inte alls blev som det var tänkt.

Jag har en massa såna saker (mat tex) men en sak där det har blivit så som jag vill är högläsning för dem (önskar såklart fortfarande att de själva ska vilja läsa massor). Högläsning älskar de verkligen och jag har försökt att aldrig använda det som hot. Tex “om ni inte gör detta tänker jag inte läsa för er ikväll”. Har någon gång fallit i fällan att göra det men har sen ångrat mig och ändå läst och bett om ursäkt.

Ikväll hade vi picknick med tvåorna och det hann bli rätt sent. Så när jag hjälper Simon på med pyjamasbyxor så tittar han med stora ögon på mig och säger “Hinner vi läsa?”. Då är det härligt att kunna titta honom i ögonen och säga “Självklart!”.

Sen blev de som vanligt besvikna när vi inte läste superlänge men det kan jag ta.Kommentera