Slumpad post: Dagens OS-utmaning via epost!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Monopol…

| 2016-06-10, 10:53

Simon vill hemskt gärna spela monopol. Igår hittade han det (hade lite glömt bort det tydligen) och ville spela. Klockan var 10 i 9 så jag sa att det hinner vi inte. Idag vaknade han som sagt tidigt och pratade genast om att spela monopol. Jag sa att klockan 9 har jag hunnit jobba och kan spela.

Kvart över 8 vaknade Joel och ville spela så de satte igång utan mig.

8:30: Barnen spelar monopol, jag jobbar.
9:15: Vi pratar om att sälja monopolet.

Man kan säga att det hördes en hel del gnäll, sura kommentarer och frustration när de spelade. Tappade själv sugen att spela så nu får vi se när det blir spel nästa gång.En kommentar to “Monopol…”

  1. Sandra says:

    Hahahahaha ha de kan bli slagsmål för
    mindre

Kommentera