Slumpad post: Snurrigt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stod för uppvärmningen

| 2016-06-13, 21:28

Måndag och fotbollsträning för Simon. Avslutningen är först nästa vecka har de sagt.

Vi var ett hyfsat gäng som stod där i vanlig ordning. Fem över fyra hade ingen av tränarna dykt upp. En av föräldrarna tränar själv 07:orna och ringde – inget svar. Han hade dock egna nycklar och stack och hämtade lite bollar och några mindre mål.

Själv stod jag för uppvärmningen där de fick hoppa på ett ben, hoppa groda och springa baklänges. Plus att stå på ett ben och försöka hålla balansen när man rör med handen på foten – är det för lätt kan man testa att blunda.

Resten av passet stod föräldern för och jag höll mig vid sidan.

På hemvägen.

– Hur var uppvärmningen då Simon? undrar jag.
– Den var bra! Lite pinsamt kanske, svarar Simon.
– Ah, du menar att jag höll i den, undrar jag och Simon håller med.
– Tror du Elliot tyckte det var pinsamt att hans pappa höll i träningen, frågar jag vidare.
– Nä, han var jätteduktig, svarar Simon.

Vet inte riktigt hur jag ska tolka det hela 🙂 Hahaha!2 kommentarer to “Stod för uppvärmningen”

 1. Sandra says:

  Mouhaaaaaa de e ett läge där man bara släpper o inte frågar vidare…det gör för ont…hahahaha

  • Sue says:

   Hahaha, eller hur 🙂
   Imorse sa han att han tyckte det var roligare igår än med de vanliga tränarna. Frågade om min uppvärmning och den var med i det även om det varit pinsamt med en av övningarna 😀

Kommentera