Slumpad post: Bilder från en VAB-dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Janouch, Katerina: Skugghäxan

| 2016-06-15, 7:11

skugghaxanNästa del om barnmorskan Cecilia. Det här gillar jag mycket. Lite många trådar kanske, många som inte nästas upp utan man får vänta på nästa bok. Fast det är ju en av sakerna jag gillar med dessa böcker om Cecilia att det finns så många olika personer och att de är så olika, upplever saker i livets alla faser. Allt från 10-åriga Greta till 80+ Sonja.

Vet att det spännande i böckerna tidigare eskalerat och jag har nästan tyckt det varit för mycket. I den här är det mycket mer balanserat. En underton, en känsla i boken om att något sker. Men sen kommer upplösningen och blir ändå rätt odramatisk. Följer helt enkelt hur Cecilia förändras som människa.

Längtar som vanligt efter nästa bok!

Finns även som inbunden.Kommentera