Slumpad post: Drömmar om nästa livsfas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Status andra rummet

| 2016-06-25, 23:31

Samtidigt som vi gjorde Simons rum hann vi även det mesta i nya hobbyrummet. Precis som andra rummet slipade vi tak och väggar, för att sen måla taket en vända och några väggpartier. Här var det en härlig gul/orange färg som behövde 3 vändor men torktiden var endast 3 timmar så det funkade.

När vi väntade på att färgen skulle torka så passade vi på att sätta upp tapet. I gamla myshörnet. Typ det värsta hörnet i hela huset. Gah! Första gången med non-vowen så vi kollade på en film på Rusta. Ju mer vi meckade med vårt hörn desto mer irriterade blev vi på mannen i reklamen. En rak vägg, hur svårt är det lixom? Men resultatet blev väldigt bra!

När barnen gått och lagt sig var det dags för fototapeten som borde gå som en dans på rosor. Rak vägg. Hur svårt kan det vara? Det skulle visa sig att det kunde vara lite småkrångligt faktiskt och det kan ha hoppat ut en och annan svordom under tapetseringens gång. Men till slut satt den på plats med helt ok mönsterpassning.

Nu har vi en yttepytteliten bit kvar av första tapeten som vi inte kunde göra tidigare pga målning.

Camera Uploads234Kommentera