Slumpad post: Frustrerande
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Femtonspelet går vidare

| 2016-06-28, 20:51

Äntligen är det dags att flytta in. John har fixat lister under dagen när jag jobbat så nu på kvällen har vi börjat flytta in saker. Vi började med den svåraste, hörnhyllan (Billly) i vardagsrummet. Den har stått stadig på sin plats i typ 10 år så det var lite småmeckigt att få ut den men det gick. Vad som händer där istället kommer senare för nu är det fokus på att få in saker i rätt ordning i nya hobbyrummet.

Barnen fick tömma sina “garderober” (en pysselgarderob och en byrå) i pappkassar som nu står i Simons rum.

Vissa förvarningsmöbler i gamla hobbyrummet börjar så smått tömmas. En garderob och två lådskåp plus bänkskiva ska flyttas in så snart det går.Kommentera