Slumpad post: Antal sidor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En sväng till IKEA

| 2016-06-29, 20:36

I måndags var vi ju en sväng till IKEA hela familjen för att kolla på lite saker. Idag när jag kommit hem från jobbet och ätit så drog jag dit igen. Den här gången för att köpa det vi tittade på och sen bestämde oss för. Mest Simon som bestämt iofs. Joel var förbi Jennie och spanade in en sänglösning de ska göra sig av med (till oss numera då).

När jag åkte till IKEA spanade jag på stället vi brukar hyra släp på. När jag hade betalt på IKEA gick jag till hemkörningsdisken och lämnade vagnen. De åker sen och hämtar resterande delar på utlämningsstället. När jag gick ut till bilen med min lilla IKEA-kasse tänkte jag på om jag haft släp och fått köra ut min tunga vagn och fylla släpen, för att sen åka vidare till varuutlämningen och lasta ännu mer.

När jag närmade mig hemmet och körde direkt till garaget tänkte jag på om jag haft släp hur jag fått köra förbi huset, lasta ur och sen åka och lämna släpet.

Kan sammanfatta det med att det kändes så himla mycket värt att betala 599 kr för att de imorgon kväll kommer och levererar grejerna. Hyra av släp hade gått på 199 kr tror jag. Ibland måste man värdera sin egen tid, ork och energi.2 kommentarer to “En sväng till IKEA”

  1. Sandra says:

    Helt rätt!!! Ibland är man så dumsnål. Man ska absolut räkna med tid o energi

Kommentera