Slumpad post: Ija
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bexell, Eva: Kalabalik hos morfar prosten

| 2016-07-06, 20:05

kalabalik-hos-morfar-prostenVi började läsa en av böckerna om prosten för rätt länge sen men den gick inte hem. Nu när vi röjer böcker hittade vi dem och tänkte att vi testar en. Det var ingen klockren succé men helt ok. Av Simon 7 år fick den 3 av 5. Han kan tänka sig att läsa de andra men Joel (9 år) vill nog helst skippa. Gissar att vi kommer att läsa dem, och båda kommer lyssna men kanske inte nu direkt.

De märktes på dem rätt tydligt hur de tyckte det var lite jobbigt när Anton påbörjade något nytt bus. För bus gör Anton. Ganska jobbiga som påverkar andra men absolut inte med något ont uppsåt utan han bara gör. Konsekvenstänk finns inte, och så är det väl med barn egentligen (och många vuxna). Vi har dock alltid pratat mycket om konsekvenser så jag tror (och hoppas) att barnen fått in lite sånt.Kommentera