Slumpad post: Den där bilen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hantverkarna

| 2016-07-06, 21:36

Vi hade lite synpunkter på några saker. Vi hörde av oss redan under pågående jobb men tyvärr kunde han som var hos oss inte svenska eller engelska.

För att hålla historien kort så hörde vi av oss några gånger utan att få svar. Så jag tröttnade och mailade Brabyggare (tjänsten vi använde oss av för att hitta dem). Fick iofs inget svar från dem heller men de fick mitt mail på fredagen och på tisdag morgon fick jag mail från hantverkaren om att jag skulle få ett längre svar senare, vilket jag fick på kvällen. Så min gissning är att Brabyggare hört av sig till hantverkaren…

De hade såklart förklaringar till alla våra synpunkter och angående lackningen så föreslog de att vi skulle tömma rummen och att de skulle komma idag eller imorgon och lacka igen. Hahahahahaha… (var jag sugen på att svara)

Mitt svar till dem var rätt kort. Vi orkar inte dra något vidare men skulle inte rekommendera dem. Vi är iaf sjukt nöjda nu efter att vi själva lackat golvet två gånger och väggen de byggde är extremt rak och fin jämfört med den som de som bodde före oss byggde… (som finns i Joels rum).Kommentera