Slumpad post: Julgodis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gahrton & Unenge: Alla barnen i kissåbajsåldern

| 2016-07-08, 22:29

alla-barnen-i-kissabajsaldernTror jag hittat på någon rea och nu under rensningen dök den upp och Simon nappade åt sig den och ville att jag skulle läsa.

Minns när “alla barnen”-historierna var poppis och att vissa var ganska hemska men man garvade ändå. Hmm… Här heter varje kapitel något sånt, med rim. Vissa är dock lite krystade och inte äkta men det spelar ju faktiskt inte så stor roll.

Barnen skrattade många gånger åt tokigheterna. Kissåbajsåldern är ju lite speciell och om man har 24 barn som de har i boken blir det rätt intressant. Gillar hur överdrivet det är och hur de ändå får fram typiska saker.

Såg att det fanns fler böcker om samma familj så vi kanske får låna på bibblan när vi behöver skratta lite i vinter!Kommentera