Slumpad post: Inskickad igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tur till Möja

| 2016-07-12, 22:49

Igår morse styrde vi bilen till Sollenkroka för att ta båten ut till Möja. I år fick vi med oss John (han jobbade förra året) så hela familjen fick en utflykt. Vi klev av i Berg för att där mötas upp av nästan hela familjen (en person var kvar i huset) och vi fick tillsammans med vår packning och mat ta deras nya båt till deras brygga. Härligt!

Sen var det full rulle på barnen i typ 12 timmar. Vi hann äta både lunch och middag, klappa katter och kycklingar, spana på hönor, leka lekar, klättra på stenar och klippor, fika, laga mat, spela spel, basta och bada. Idag var det lite sämre väder så vi blandade att vara ute med att vara inne och pussla och bara mysa. John med två barn cyklade till Långvik och handlade lite. Vid 3-tiden knallade vi till Ramsmora brygga och vinkade hej då till Havannas familj och det var fyra trötta personer som inte orkade spela kort på båten utan bara satt. Det hade tillkommit lite bett och sår och jag tror alla var rätt nöjda när vi kom hem vid halv 7.

Camera Uploads248Kommentera