Slumpad post: Årets adventskalendrar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma igen

| 2016-07-22, 22:34

Igår när vi var hemma igen började vi dagen med att ta en pokémonpromenad. Var ju tvungna att se vad Skarpnäck har att erbjuda. Ganska mycket mer än Kvibille visade det sig. Jättekul att se vilka “landmärken” de valt ut här och vi hittade saker vi inte sett förut! Vi handlade lite på vägen för att kunna göra pannkakor till lunch. Hittade förresten ett traktordäck som vi tror Kalle Wahlström använder vid träning (har sett ett avsnitt som spelades in typ där vi hittade det).

Efter lunch drog vi till Tyresöbadet. Lite fler än vi hade räknat med men väldigt skönt att kunna leka som vi ville. Simon hoppade från startpallar och övade sig i att simma så mycket han bara orkade.

Hemma igenKommentera