Slumpad post: Koll på september
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blandad kompott igen

| 2016-07-25, 23:06

Förutom att jag skänkte och fick tillbaka pengar så har vi fortsatt röja lite här och var. John har gått till miljöstugan ett par vändor och jag har hjälpt barnen rådda lite leksaker och fixat lite på svettig vind. Jag fick barnen från sina datorer lite (vi snackar rätt mycket om skärmtid och hur man nyttjar den, och hur mycket man “ska” ha etc) så att de kunde röja kläder och skor i hallen. Nu vet vi vad de behöver (Joel skor, Simon ryggsäck) så vi kan fixa det före vardagen drar igång.

Vi har cyklat på pokémonjakt i Skarpnäck och klagat lite på att det är varmt. Sen cyklade vi och badade efter middagen och det var alldeles underbart ikväll oxå! Simon vågar mer och mer och Joel simmar mer och mer och hoppar från båda tornen (2 och 3) vid mellanflaten nu.

På hemvägen åkte jag och Simon till Hemköp och pantade 58 burkar/flaskor (och ett sätt att röja) och så köpte vi glass för Sara kom på kvällsbesök. Vi åt god glass och chokladsås till, plus så mycket strössel man ville.

Camera Uploads2542 kommentarer to “Blandad kompott igen”

 1. Mia says:

  Vad ni är duktiga och fixar!!

  • Sue says:

   Tack! Till slut är det dags att ta tjuren vid hornen och få lite ordning 🙂
   Rätt skönt på något sätt.

Kommentera