Slumpad post: Grammatikkvisset
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

#17 Pokémonjakt på stan

| 2016-07-28, 22:47

Igår åt vi frukost och sen fixade vi dygnskort på sl-kort (alla är ju numera betalande och det är bara jag som har årskort) för att bege oss in till stan och jaga pokémons.

Göta petter så många det blev. Gissar att det blev minst 70 stycken under dagen. Massa stop som vi snurrade på och insåg att det kan bli fullt i lagret så vi fick slänga lite saker.

Vi hade ingen egentlig plan utan gjorde det vi hade lust med. Helt suverän dag och det var först efter typ 8 timmar som vi kom hem igen och då hade vi ätit både lunch och middag på stan. Det är sällan vi sitter still men den här gången gick det suveränt på restaurangen vilket ger lite hopp om framtida turistningar.

Vi såg en buss som backade in i en bil, vi såg sjukt många som spelade PG i Kungsträdgården och det var jättehärligt att strosa runt på Djurgården. Barnen orkade hur mycket som helst och vi hoppas de fick ut mer av det än bara Pokémons 🙂

Har nog aldrig tagit så många familjeselfies!

Camera Uploads2562 kommentarer to “#17 Pokémonjakt på stan”

  1. Mia says:

    Hmm man kanske ska ladda ner det där spelet, ni verkar ju ha fastnat rejält

    • Sue says:

      Klart ni ska! Det är ashäftig företeelse. Sen tror jag inte jag kommer hålla på i höst på egen hand men det har varit väldans kul tillsammans med barnen 🙂

Kommentera