Slumpad post: Förstå sin kund
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra ryggsäck

| 2016-07-29, 14:15

11947_360När vi var på scoutlägret så hade typ alla bra ryggsäckar utom jag och Joel och vi gick mer än jag räknat med. Inte kul.

Så på sommarens lista stod att skaffa en ryggsäck åt Joel. Själv har jag en gammal från 90-talet som absolut kan funka även om jag gärna skulle köpa en ny (men då har jag en hel del krav och det kräver tid och energi). När vi var i stan i onsdags gick vi förbi Addnature på söder och gick in. Vips så stod Joel och provade ryggsäckar och vi hittade en, Vaude Hidalgo 42+8 Royal, som satt väldigt bra. Dessutom på minsta inställningarna så den kommer funka ett antal år till. Orakade inte bry mig om att den säkert fanns billigare på nätet utan vi slog till.

Joel som även hittade ett par sandaler bar dem i ryggsäcken hem.Kommentera