Slumpad post: Utelek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokrensning

| 2016-08-01, 14:24

2016-08-01 13.25.52Böcker, jag älskar böcker. Det smärtar att rensa bort, men även jag inser att det måste göras. Har fått ihop en hel del barnböcker som ska säljas/skänkas tidigare under röjningen och idag var det dags för vuxenböckerna. När jag börjat rensningen och stoppat in lite nya böcker som legat ovanpå böckerna kom jag på att jag har en del olästa uppe i sovrummet. Gick igenom dem oxå så nu ska det inte finnas några bokhögar någonstans (ja det finns på vinden men de har jag koll på, typ).

Det står nu fyra kassar med vuxenböcker som jag ska skänka. Flera är helt nya, olästa och lockande men jag vet att de böcker som ligger före på läslistan är alldeles för många och då är det roligare om de kommer till nytta hos någon annan helt enkelt. Svårt, men ibland måste man fatta svåra beslut 😉

Nu vill jag ha massa tid att läsa alla böcker jag tittat på, så himla inspirerande!Kommentera