Slumpad post: I grottor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klart bättre

| 2016-08-12, 9:15

Igår var det dags för återbesök hos Jonas på Napralogica – kroppsdetektiverna. Jag har varit disciplinerad och gjort övningen varje dag.

Nu fick jag testa lite fler saker, mest fokus på nacken. Lika häftigt den här gången att jag ibland var stark och ibland inte. Det första vi testade var dock det som inte funkade förra veckan. Som nu funkade!

Muskler runt ena ögat (tänkte faktiskt på att det gick sådär att titta åt höger när jag gjorde övningarna) fixades och lite vid ena knät. Kroppen kändes mer avslappnad samtidigt som det var svårt att avgöra hur stor skillnad det var från före (hade lite träningsvärk oxå). I nacken hade jag svårt att provocera fram känslan.

Jag sov väldigt mycket bättre i natt då värken knappt fanns där. Otroligt skönt! Jag testade att cykla igår och det känns lite mindre men inte borta i nacken.

Gick därifrån med en mer balanserad kropp, och någon oförklarlig avslappnad känsla i kroppen. Har inte någon ny tid med gissar att jag kommer gå någon mer gång här framöver för jag kan inte tänka mig att allt blir bra på så kort tid när jag gått så länge som jag har även om jag ger kroppen några dagar att anpassa sig. Känns dock väldigt hoppfullt!

Har nu en övning, knälyft för högra sidan som är svagare, som jag ska göra i 20 dagar. Kommer helt klart att vara lika disciplinerad!Kommentera